Äntligen eget bo

Äntligen har jag skaffat ett eget bo för min blogg. Jag håller fortfarande på och ”boar in mig”, möblerar och möblerar om. Men jag är säker på att jag så småningom kommer att få till det och att det kommer att kännas som ett riktigt hem. Jag hoppas att du kommer att känna dig välkommen, trivas och vilja titta in ofta. Bjud gärna med dina vänner också. Ju fler vi är som utbyter tankar, desto roligare!

Jag kommer att flytta över inläggen från min gamla blogg, så att alla texter finns samlade på ett ställe. Sedan är det dags att börja blogga igen!

Facebook
Email
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sök på blogginlägg
Prenumerera på bloggen
via e-post

Antal aktiva prenumeranter: 9 731

Köp min bok!
Podd för föräldrar och pedagoger!
Populära inlägg: