Reklamavbrott

Jag har aldrig tänkt ”wow”, vilken tur att just mitt barn fick just den läraren som verkar så fantastisk!

Så skriver Anders Westgård i en krönika i gårdagens Aftonbladet. Av kommentarerna till artikeln att döma är Anders Westgård knappast ensam om sin uppfattning. Den allmänna uppfattningen tycks vara att de flesta lärare saknar driv och yrkesstolthet och bara ser tre goda skäl att stanna i yrket: juni, juli och augusti…

Stackars alla barn och föräldrar som upplever sina lärare och sin skola så här. Jag är så otroligt glad och tacksam för att det inte är så i vår familj! Helt ärligt kan jag säga att det går inte en dag utan att jag tänker:

Wow, vilken fantastisk skola som min son går i (och som min dotter skall börja i till hösten). Tack gode Gud för att han får träffa engagerade, respektfulla, intresserade, empatiska, ärliga lärare varje dag.

Jepp, det är sant.

Nyfiken? Läs mer på www.animomontessori.se . Sedan är det bara att flytta till Lidingö ;-).

Facebook
Email
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sök på blogginlägg
Prenumerera på bloggen
via e-post

Antal aktiva prenumeranter: 9 732

Köp min bok!
Podd för föräldrar och pedagoger!
Populära inlägg: