Tacksamhet

Hej då barnen! Ha en bra dag!
Hej då mamma! Ha en bra dag själv!

Så här brukar det låta innan barnen rusar ut genom dörren på morgonen. I morse hände något ovanligt. Min son vände och kom tillbaka. Ställde sig framför mig och sa:

Tack för livet mamma!

Vad är du tacksam för idag?

Facebook
Email
Subscribe
Notify of
guest
2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pia
Pia
13 years ago

Fascinerande, liksom livet självt.
Idag är jag tacksam över att under en femton minuters cykeltur hem från skolan ha fått dagens berättarföreställning Retapan återberättad av 5-åringen. Därefter fortsatte berättelsen minst lika länge till på trappan in till huset med olika röster, gester och rörelser – hela tiden med tillit till att jag lyssnade.
Pia

Sök på blogginlägg
Prenumerera på bloggen
via e-post

Antal aktiva prenumeranter: 9 731

Köp min bok!
Podd för föräldrar och pedagoger!
Populära inlägg: