Plötsligt händer det

Det har varit några omtumlande dagar när min blogg gått från ca 1000 besök om dagen (en bra dag!) till över 100 000 de senaste dagarna. Föreläsningsförfrågningarna och rådgivningsuppdragen haglar in. Jag glädjs, stressar och förundras. Plötsligt händer det liksom…

Idag var jag dessutom inbjuden till Robert Aschbergs program på Radio 1 för att prata om ”barnuppfostran”. Där fanns också Malin ”Fotbollsfrun” Wollin. Hon och jag var inte helt eniga, nä… Minns knappt vad jag sa, men förhoppningsvis var åtminstone delar av det meningsfullt. Lyssna och avgör själva här.

Facebook
Email
Subscribe
Notify of
guest
22 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Elisabeth Jansson
Elisabeth Jansson
12 years ago

Stort grattis till ditt ”genombrott”! Du är klok och förtjänar att läsas av många.
Elisabeth

Palle
12 years ago

Jag är inte ens mamma och har inte tänkt bli på flera år, men fastnade för din blogg direkt. Himlahimla bra! Kommer fortsätta läsa tills jag får barn, haha, så keep it up! 🙂

Malin
12 years ago

Grattis till framgången!!! Du verkar vara en klok förälder och en bra förebild! Gillade det du skrev om att inte vara pedagog åt sina barn! Och det din dotter sa va verkligen klockrent!!!

Mariel
12 years ago

Åh, kan ingen citera delar åtminstone? Min uppkoppling vill inte spela upp programmet 🙁 Grattis till framgången!

Malin Lundin
Malin Lundin
12 years ago

Du skötte dig strålande! Fotbollsfrun är ju bara läskig, ”barnen är ju våra små kreatur”, hjälp vilken människosyn! Kul att fler har fått upp ögonen för din fina blogg och att du får möjlighet att nå ut till fler! Du är så inspirerande!

Energiska Ewa
12 years ago

Grattis! Nästan som att vinna på triss… att lyckas få 100 000 läsare nästan över en natt. Hoppas det håller i sig för din blogg är mycket inspirerande!

energiskaewa.blogspot.com

AnnKatrin
AnnKatrin
12 years ago

Grattis till uppmärksamheten 🙂 Du känns verkligen klok och sund i din relation till dina barn, dessutom är du bra på att dela med dig av din kunskap. Tack för att du bloggar 🙂

Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan
12 years ago

Grattis, det är du sannerligen värd. Och alla andra som upptäckt dig. Du är bäst! Nu ska jag lyssna på radioprogrammet.

Hanne
Hanne
12 years ago

Jag är en av de 100 000 som tidigare varit ovetande om att du fanns, att du bloggade och att du stod för så mycket fint i relation till barn.
Har läst en del du skrivit och även lyssnat på intervjun och måste bara säga att du är så imponerande. Jag så tacksam för att jag hittat hit.
Ser fram emot nytt datum för föreläsning i Stockholm och framtida bok. Tacksamhet fyller mig och jag ser fram emot att fortsätta läsa, lära och reflektera för att sedan möta min tre månader gamla bebis med den respekt, kärlek och förståelse som du förmedlar.

Malin
Malin
12 years ago

Härligt! Det du skriver är väldigt tänkvärt och facebook är nog en stor del i att spridningen ökat så lavinartat. Jag hittade dig där via 3 vänner från helt olika kontaktnät.
Tack!

Fredrik II
12 years ago

Jag är hemskt ledsen, men jag kunde inte lyssna på programmet. Det gick en stund, sedan gick det inte att komma åt servern, sedan stoppade det utan anledning. Till och från buffrade det och när jag startade igen så började det om från början. Trist 🙁

Hur som helst så tycker jag att din blogg är väldigt läsvärd. Jag är inne här så fort jag ser att det kommit ett nytt inlägg och tar till mig en del. Inte allt, men en del. Tack så jättemycket för att du skriver det du gör och att du kommer med bra idéer och tankar kring något väldigt svårt.

Katja
Katja
12 years ago

Hej! Jag måste instämma med Hanne ovan. Så välformulerat och på pricken överensstämmande också på mig, Skillnaden är att jag har något större barn. Kram och all grattis till din framgång.

Sparkling Friday
12 years ago

Ett varmt grattis!!

blaval
12 years ago

Underbart! Underbara barn som lär oss om livet!

Anna
Anna
12 years ago

Framgången är nog lite tack vare din dotter. 🙂 Ditt förra inlägg om din dotters klokhet har vandrat runt på facebook sedan dess, många av mina vänner på olika håll har delat länken och rosat din blogg. Det kan vara en av anledningarna till anstormningen. 🙂
Jag ser fram emot din föreläsning 12 mars!

Funderande mamma Anna
Funderande mamma Anna
12 years ago

Jag har läst din blogg en längre tid och är glad att fler hittat hit, det är du verkligen värd! Jag har stor respekt för dina åsikter och ditt sätt att förmedla dem.

Jag har en fråga som antagligen är svår att svara på så hör i ett kommentarsfält. I diskussionen på radion gav du några exempel på vad som kan vara orsaker till att barnen beter sig jobbigt i hallen när man ska iväg. Du gav tre exempel och om jag förstått dig rätt finns det säkert fler exempel också. Min fråga är hur jag ska försöka ta reda på vilket behov det är barnet ger uttryck för. Med min fyraåring är det ju inte läge att fråga: ”vill du ha mer uppmärksamhet eller är du bråkig för att känna dig duktig på nåt”?

Jag förstår att du inte har nåt universalknep och att det du vill förmedla är ett knippe verktyg som man som förälder kan använda för att lösa just sin situation/sina situationer som man har problem i. Att söka efter orsaken till beteendet och att tillfredsställa det behovet hos sitt barn så att situationen inte uppstår. Men det kan vara rätt svårt att komma fram till vilket behov det är som barnet har. Hur går jag vidare? Kan du tipsa om någon litteratur, kanske?

Återigen, grattis till din framgång!

Marie
Marie
12 years ago

Fantastiskt! Dag at komma till Göteborg och föreläsa nu då :-DFantastiskt! Sax att komma till oss i Götebotg och föreläsa nu 🙂 väntrar med spänning, välkommen!

Tina- mamma till Julian
12 years ago

Tack för kommentaren i min blogg. Snacka om att jag blev förvånad när jag såg att självaste ”huvudpersonen” för mitt inlägg skrivit en kommentar. Tack för det och TACK för en inspirerande blogg och för att du hjälper mig att se fram emot att vara med min son och vägleda honom genom hans uppväxt! KRAM

Louise
Louise
12 years ago

Oj så stolt jag blir över att vara på ”din sida”. Jag lyssnade precis på radioprogrammet och det var verkligen en intressant diskussion.
Jag lyssnade på fotbollsmamman som ursäktade sig för att hon blev arg, och frågade barnen varför de inte förstår. Hon är säkert en bra mamma men inte en sån jag vill vara.
Det jag tar med mig är ändå vad mitt barn kommer att säga när hon blir vuxen. Det är ju av mig hon lär sig hur man är förälder – så samtidigt som jag påverkar henne påverkar jag också hennes eventuella barn. Det är ett stort ansvar. Men det passar bra ihop med stor kärlek. Stort ansvar både kräver och föder stor kärlek. Då känns det bäst.
Tack för att du tänker så himla bra tankar! Jag ska fortsätta läsa dem! Jag ska nog sätta upp dem på insidan skåpsdörren också…
Kram!

Sök på blogginlägg
Prenumerera på bloggen
via e-post

Antal aktiva prenumeranter: 9 732

Köp min bok!
Podd för föräldrar och pedagoger!
Populära inlägg: