Glädje, tacksamhet och vila!

Det har varit ett omtumlande halvår för min del. Efter bloggposten i februari som fick en explosionsartad spridning med hjälp av facebook (tack igen alla ni som delade den!) har jag fått mängder av föreläsningsuppdrag och kursbokningar. Jag har blivit intervjuad ett flertal gånger av olika tidningar och i radio och jag har fått några spännande förfrågningar om olika skrivuppdrag.

Jag känner mig både tacksam och glad! Jag har fått möjlighet att ägna min tid åt det som betyder allra mest för mig: hur vi vuxna kan skapa relationer med barnen där de har förutsättningar för att tycka om och respektera både sig själva och sina medmänniskor.

Jag känner mig också trött och ser fram emot en lång sommar fylld av vila, gemenskap, eftertanke, närhet, samtal, njutning, lust, harmomi, inspiration…

Till er kära läsare önskar jag en sommar fylld av just det som ni längtar efter!

Jag återkommer till bloggen i höst och hoppas att ni vill göra detsamma.

Allt gott,

Petra

Facebook
Email

7 svar

  1. Hej Petra, det du delar med oss är ovärdeligt! Vi ser också fram emot en lång, härlig sommarpaus i Sverige och kanske finns det möjlighet för oss att göra något tillsammans för utlandsboende föräldrar till hösten.

    Varma hälsningar från ett tropiskt Zürich!

    1. Det vore jättekul Karin! Jag kommer gärna till Zürich om vi kan få ihop det på något sätt :-).

      En riktigt skön sommar önskar jag er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök på blogginlägg
Prenumerera på bloggen
via e-post

Antal aktiva prenumeranter: 9 890

Köp min bok!
Podd för föräldrar och pedagoger!
Populära inlägg: