Glädje, tacksamhet och vila!

Det har varit ett omtumlande halvår för min del. Efter bloggposten i februari som fick en explosionsartad spridning med hjälp av facebook (tack igen alla ni som delade den!) har jag fått mängder av föreläsningsuppdrag och kursbokningar. Jag har blivit intervjuad ett flertal gånger av olika tidningar och i radio och jag har fått några spännande förfrågningar om olika skrivuppdrag.

Jag känner mig både tacksam och glad! Jag har fått möjlighet att ägna min tid åt det som betyder allra mest för mig: hur vi vuxna kan skapa relationer med barnen där de har förutsättningar för att tycka om och respektera både sig själva och sina medmänniskor.

Jag känner mig också trött och ser fram emot en lång sommar fylld av vila, gemenskap, eftertanke, närhet, samtal, njutning, lust, harmomi, inspiration…

Till er kära läsare önskar jag en sommar fylld av just det som ni längtar efter!

Jag återkommer till bloggen i höst och hoppas att ni vill göra detsamma.

Allt gott,

Petra

Facebook
Email
Subscribe
Notify of
guest
7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Karin
11 years ago

Hej Petra, det du delar med oss är ovärdeligt! Vi ser också fram emot en lång, härlig sommarpaus i Sverige och kanske finns det möjlighet för oss att göra något tillsammans för utlandsboende föräldrar till hösten.

Varma hälsningar från ett tropiskt Zürich!

Jenny / Ekomamma i stan
11 years ago

Tycker att bloggen är fantastisk och ser fram emot att läsa mer i höst. Hoppas att ni får en härlig sommar!

Mikael
11 years ago

Vad kul!

KaosJenny
11 years ago

Härligt!!

Johan Östholm
Johan Östholm
11 years ago

En riktigt fint komponerad bild! Du borde lägga upp den på fotosidan.se!

Sök på blogginlägg
Prenumerera på bloggen
via e-post

Antal aktiva prenumeranter: 9 727

Köp min bok!
Podd för föräldrar och pedagoger!
Populära inlägg: