Wow, vilket erbjudande!

Med känsla för barns självkänsla har fått mycket uppmärksamhet och uppskattning sedan den kom ut i januari och toppar bokhandelns försäljningslistor. Nu erbjuder Bokus en fantastiskt fin mängdrabatt på boken:

30 kr rabatt – per bok! – vid köp av minst tre böcker. Bokens pris blir således oslagbart låga 147 kr (ord pris 177 kr).

Vem känner du som skulle bli glad av att få boken i present? Vem skulle du vilja dela läsupplevelsen med? Blir boken kanske årets sommarpresent till pedagogerna på ditt barns förskola eller skola? Väljer du att gå ihop med några vänner och starta en läsecirkel kring boken? Eller vill du kanske ge boken till ditt barns far- och morföräldrar?

För att ta del av rabatten följer du den här länken och anger kampanjkoden ”Petra” i steg 2 i beställningen.

Facebook
Email
Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
anita malmros
anita malmros
9 years ago

Fantastiskt bra! ! ! Det är en mycket bra idè att vara en grupp och dela sina tankar och känslor med boken som stöd. Jag har själv den erfarenheten och det har betytt mycket för mig och mina, nu vuxna barn. Jag jobbar ju som samtalsterapeut och har ibland haft grupper för föräldrar. Där vi i kärlek och lyssnande får möjlighet att växa och bli tryggare i oss själva och därmed friare som föräldrar.

Sök på blogginlägg
Prenumerera på bloggen
via e-post

Antal aktiva prenumeranter: 9 732

Köp min bok!
Podd för föräldrar och pedagoger!
Populära inlägg: