Sommarerbjudande för bloggvänner!

Jippi! Bokus har sommarlovserbjudande på min bok, Med känsla för barns självkänsla. Till och med fredag 13 juni säljer de boken med 30 kr rabatt! Bokens oslagbart låga pris blir därmed 147 kr. (ord pris 177 kr).

För att ta del av rabatten följer du den här länken och anger rabattkoden ”Petra” i steg 2 i beställningen. 

Bloggröster om boken:

Elaine Eksvärd: ”HELVETE VILKEN BRA BOK!!!!!! Eller himmel vilken bra bok kanske?”

Nina Ruthström: ”Med känsla för barns självkänsla av Petra Krantz Lindgren är en fantastisk bok som alla föräldrar borde läsa. Den innehåller BARA bra saker.”

Vimmelmamman Lotta Gray: ”De senaste åren har jag kommit i kontakt med beteendevetaren Petra Krantz Lindgren och hennes sätt att se på barn och vuxna och kommunikationen dem emellan. Petra går ju i Jesper Juuls fotspår och jag tycker mycket om deras  förhållande till barn.”

Emmas boktips: Många av Krantz Lindgrens tankar och förslag känner jag igen från Ross W. Greene (”Explosiva barn” – min bibel!!), ”How to talk so kids will listen and listen so kids will talk” av Adele Faber och Elaine Mazlish (finns inte på svenska), Lars H. Gustafsson (”Lotsa barn” och ”Växa – inte lyda”) och Jesper Juul (”Ditt kompetenta barn”). Krantz Lindgren skriver dock så lättläst och lätttillgängligt och formulerar sig på sitt eget sätt, att jag inte tvekar att rekommendera denna bok som ett komplement eller ingång till de övriga. Eller som enda bok för den utmattade förälder som inte har tid och ork att läsa någon annan.

Superquinnan: ”Bara det att hon skriver att jag som förälder ska ifrågasätta det hon skriver gör mig intresserad, detta är en bok för oss som är nyfikna och vill förändra för att hjälpa våra barn och det finns inga all-lösningar för det, bara handledning.
Upplever inte alls boken som en pekpinne vilket jag gjort med andra böcker som ska vara som stöd för oss föräldrar eller de som har barn i sin omgivning, denna bok får mig att tänka till och vilja förändra hur jag kommunicerar med mitt barn.”

JoS: ”En bok som jag kommer återkomma till när jag smält den en första gång. Känner att budskapet i boken tilltalar mig väldigt mycket och det är något jag vill få in i vår kommunikation med barnen. Men som sagt, helt enkelt är det inte.
Klart läsvärd och jag rekommenderar den varmt!”

 

Facebook
Email
Subscribe
Notify of
guest
5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Susanne
9 years ago

Jag som slog till på tre stycken – tänker att den är toppen att ge bort 🙂

Häla
Häla
9 years ago

Ett riktigt guldkorn!! Både hennes kurser och fantastisk bok! Tänkte ge den i present till den underbaraste av alla förskolepedagoger nu när stora tjejen skall börja skolan. Bara så att hon kan läsa och känna igen sig i så mycket gott som står i boken! Tack Petra! <3

Nathalie- matros, kristen & full av hyss
9 years ago

Heja Heja, kul med bra omdöme!

Sök på blogginlägg
Prenumerera på bloggen
via e-post

Antal aktiva prenumeranter: 9 732

Köp min bok!
Podd för föräldrar och pedagoger!
Populära inlägg: