Sommarlov!

Nu tar bloggen och jag semester efter en intensiv och rolig vår med bokutgivning, mängder av föreläsningar, kurser och en hel del intervjuer i tidningar, radio och tv.

sommarbild2Vila, avkoppling och familjegemenskap står närmast på agendan. Till hösten ser jag fram emot nya spännande uppdrag! Riktigt roligt skall det bli att vara med på bokmässan i Göteborg. Många föreläsningar är också inbokade. Jag kommer att lägga upp datum efter hand under fliken ”Aktuellt” här på bloggen, men jag vill redan nu flagga för att jag äntligen har en öppen föreläsning i Skåne! Jag kommer förstås också att hålla fler kurser för dig som vill fördjupa dig i din egen familjs utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Mer information om kursens innehåll, datum, tider osv hittar du här –>

Här nedan bjuder jag på ett kollage av de mest populära ”tankeväckarna” jag delat på facebook under våren. Lämna gärna en kommentar och berätta vilken som är din favorit! (Kolla lite extra på de fina handmålade bilderna, tex den ovan, som jag fått låna från Marie Essen. Marie säljer barntavlor (perfekt dop- och födelsedagspresent!) på www.minmidesign.se.)

En riktigt härlig sommar önskar jag dig! Jag hoppas att vi möts här igen i augusti.

//Petra

blogg2

 

blogg3

 

blogg11

 

Blogg4

 

blogg9

 

blogg5

 

Blogg1

 

Facebook
Email
Subscribe
Notify of
guest
6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Camilla
Camilla
9 years ago

Dette inspirerer, og jeg liker måten du formidler dette viktige budskapet på:)) – tankevekkende!

Gisan
9 years ago

Min favorit är helt klart den första bildens citat. Den har bidragit ochbidrar till intressanta samtal med sonen om både oss två och andra, barn och vuxna. Så extra tack för den

Händelsevis
9 years ago

Åh! Kaninen som skulle åka utan ungarna!
Tack för fina ögonöppnare!

Carro mamma till snart 3
Carro mamma till snart 3
9 years ago

Min favorit är den längst upp till vänster! Hittade din blogg genom en länk på Facebook. Var genast tvungen att beställa din bok, behöver tips och råd för hur vi ska hantera våran fina 6-åring som är inne i en period då han blir så arg av minsta lilla och jag känner att vi bemöter honom helt fel! Så nu väntar jag på boken med stor spänning, vi SKA få ordning på vårat familjeliv som är lite kaos just nu med en lillebror på 1.5 och en liten som föds om 2 månader.. Inte lätt att vara 6 år och börja skolan och få syskon och allt på en gång.. Mvh Carro

Sök på blogginlägg
Prenumerera på bloggen
via e-post

Antal aktiva prenumeranter: 9 732

Köp min bok!
Podd för föräldrar och pedagoger!
Populära inlägg: