God Jul och Gott Nytt År!

file0001978279924

Ja, det önskar jag er alla härliga bloggläsare! Tack för i år och hoppas att ni vill fortsätta följa det jag skriver även nästa år. Jag är tillbaka i januari med nya inlägg. Det första kommer att handla om när vi föräldrar svarar nej på frågor som barnen inte ens har ställt. (Varför gör vi det? Och hur kan man göra istället?)

//Petra

Ps. Jag har redan fått en riktigt fin julklapp, lite i förtid. Min bok Med känsla för barns självkänsla blev årets mest sålda faktabok på Adlibris!

bild (3)

Facebook
Email
Subscribe
Notify of
guest
19 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Stina
9 years ago

Grattis till årets bästsäljare, jätteroligt! Önskar dej också en RIKTIGT GOD JUL, Stina

anita malmros
anita malmros
9 years ago

Grattis Petra! Stort varmt tack för dina så kloka inlägg och allt hopp du sprider! Önskar dig härliga och fina helger! Anita

Yvonne
Yvonne
9 years ago

Hei fra Norge. Vel fortjent og for en fantastisk viktig bok. Jeg har anbefalt den både i barnehagen og til venner og bekjente. Takk for supre tips til gode samtaler

Linn
Linn
9 years ago

Grattis! Och tack för en viktig blogg, ser fram emot nästa år. God jul!

ingrid
ingrid
9 years ago

Föräldrar har livserfarenheter att dela med sig av till sina barn. Vi kan förutse och undvika att utsätta våra barn för vissa faror som de omöjligt kan förutse.
Vi utvecklas tillsammans med våra barn i gemenskap och närvaro när vi inser att ju mer vi är tillsammans ju gladare vi bli.
Minska telefonberoende beteendet och ägna mer uppmärksamhet åt Era barn!

Så roligt för Dig att ge ut en bok om självkänsla. Min fråga är efter att ha läst halva boken, är följande: Handlar inte Din bokutgivning om dina egna behov av att prestera ett eget föräldraskap som grundar sig just på bristande självförtroende och självkänsla?

Malin
Malin
9 years ago

Åh, grattis! Vad roligt!
Jag har din bok men inte hunnit läsa i den. Hoppas på mer lästid när jag snart, efter en lång föräldraledighet, börjar åka buss till jobbet!
God jul!

Karromall
9 years ago

God fortsättning!
Jag ska absolut fortsätta läsa här, massor av intressant. 🙂

Ma B
9 years ago

Gott Nytt År Petra!

Och tack gud för dig och arbetet du gör, tänkte jag nyss när jag råkade läsa detta: http://www.viforaldrar.se/fraga-oss/psykologi/jag_star_inte_ut_med_mitt

HS
HS
9 years ago

Grattis! Jag är ett stort fan. Men en fråga, eller ett ämne, som jag hoppas du kunde ta upp är det faktum att man måste ha ork och energi själv för att orka ha tålamod med barnen. Det här har jag noterat hos mig själv; i somras då solen sken och allt var helt okej, så hade jag all energi i världen att vara en tålmodig, engagerad och förstående förälder. Nu har saker förändrats i livet, jag är mer eller mindre ensamstående och har gått igenom separation med allt vad det innebär, och energinivån är nära noll. Med det följer även tjat och gnäll och utbrott på dottern. Det skär i hjärtat då jag vet hur jag ”borde” göra, men då energin inte räcker till. Jag ser hur hon blir mer och mer uppmärksamhetstörstande; klänger och gnäller och slår och trotsar för att jag ska se henne.
Det blev väldigt personligt nu, men som sagt. Det vore fint ifall du kunde fundera över och formulera dina tankar om det här då man vill göra det som är bäst för barnen men inte riktigt orkar. Det blir en stor sorg att bära då man inser att man inte är sitt bästa mamma-jag.

Jessica
Jessica
9 years ago

Hittade precis hit. Ville bara säga att vi föräldrar gick ihop och istället för julblomma köpte vi och gav din bok till våra barns klasslärare! Blev mycket uppskattat.
/Jen

Sök på blogginlägg
Prenumerera på bloggen
via e-post

Antal aktiva prenumeranter: 9 732

Köp min bok!
Podd för föräldrar och pedagoger!
Populära inlägg: