Goda nyheter för dig som vill ha familjesamarbete i julklapp!

Står ökat familjesamarbete på din önskelista i år? Då har jag goda nyheter! Det går visserligen inte att köpa samarbete (bara lydnad), men du kan önska dig, eller ge dig själv, en plats på min kurs i kommunikation och konflikthantering med barn och unga. Kursen ger dig kunskaper och färdigheter, som kan hjälpa dig och din familj till ökat samarbete. På kursen behandlas frågor som:

– Varför trotsar barn?
– Hur hjälper man ett blygt barn?
– Vad gör man när ett barn sluter sig och inte vill berätta om vad som är fel?
– Hur undviker man det dagliga tjatet? Går det ens?
– Varför uppstår så ofta konflikter om småsaker?
– Skall man lägga sig i barns konflikter eller skall de få lösa dem själva?

Blir du nyfiken och vill veta mer om kursen? Här finns ytterligare information och länk till anmälan –>

För långt att åka? Många deltagare kommer från andra delar av Sverige. Förbindelserna till Stockholm och Lidingö är bra. Men för en del är det ändå inte görbart att ta sig till kursen. Er vill jag tipsa om att jag startat en YouTube-kanal. Där lägger jag upp korta filmer med tips och inspiration. Det är inte som att gå på kurs, men det är ändå något annat än att läsa här på bloggen. Kolla också listan över poddar jag deltagit i, om du föredrar talat framför skrivet ord.

Facebook
Email
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sök på blogginlägg
Prenumerera på bloggen
via e-post

Antal aktiva prenumeranter: 9 732

Köp min bok!
Podd för föräldrar och pedagoger!
Populära inlägg: