Barns självkänsla – den korta versionen

Nu är den ute! Den korta versionen av min bok, Med känsla för barns självkänsla. Den finns som e-bok och som ljudbok, inläst av mig. En och en halv timmes lyssning. Tipsa din partner, mamma, svärfar… de som tycker att ”det verkar intressant” men aldrig kommit sig för att läsa eller lyssna på hela boken. Kortversionen finns på alla vanliga ställen (tex Adlibris, Bokus, Storytel). Just nu går det också att lyssna på den gratis hos bookbeat.se. (Gör så här: Gå in på bookbeat.se, registrera ett konto och ange koden petrakrantzlindgren så får du 1 månads lyssning utan kostnad.)


Stockholm och Örebro!
Har du sett att jag har öppna föreläsningar bokade i dina trakter?
Stockholm –>
Örebro –>

Facebook
Email
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sök på blogginlägg
Prenumerera på bloggen
via e-post

Antal aktiva prenumeranter: 9 732

Köp min bok!
Podd för föräldrar och pedagoger!
Populära inlägg: