Semestertips 1: Förväntningssynkronisera

Häng med! Nu drar jag igång en serie med tips för att få en familjesemester – utan gnäll, tjat och bråk. Idag tipsar jag om att förväntningssynkronisera.

Facebook
Email
Subscribe
Notify of
guest
2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carina
Carina
5 years ago

Hej! Jag är döv och talar svenskt teckenspråk. Är mamma till tre barn (hörande). Jag är tacksam om jag som förälder får möjlighet att titta på videofilmen om det finns undertexter. Kan ni fixa undertexter så att döva föräldrar kan ta del av er information och tips? Jag själv jobbar som lärare och undervisar döva elever, bra för mig att läsa/lyssna vad du har för tips!

Sök på blogginlägg
Prenumerera på bloggen
via e-post

Antal aktiva prenumeranter: 9 732

Köp min bok!
Podd för föräldrar och pedagoger!
Populära inlägg: