Semestertips 1: Förväntningssynkronisera

Häng med! Nu drar jag igång en serie med tips för att få en familjesemester – utan gnäll, tjat och bråk. Idag tipsar jag om att förväntningssynkronisera.

Taggar:, , ,

Spåra från din sida.

Kommentarer (2)

 • Avatar

  Carina

  |

  Hej! Jag är döv och talar svenskt teckenspråk. Är mamma till tre barn (hörande). Jag är tacksam om jag som förälder får möjlighet att titta på videofilmen om det finns undertexter. Kan ni fixa undertexter så att döva föräldrar kan ta del av er information och tips? Jag själv jobbar som lärare och undervisar döva elever, bra för mig att läsa/lyssna vad du har för tips!

  Reply

  • Avatar

   Petra

   |

   Filmen är textad. Om du inte ser det måste du klicka på de tre prickarna i högra nedre hörnet och välja alternativet ”Slå på text”. //Petra

   Reply

Lämna en kommentar