Fler semestertips

Här kommer ytterligare två tips för dig som vill ha en harmonisk familjesemester. (Filmerna är textade. Klicka på textikonen, till vänster om ”kugghjulet”, för att se dem.)

Taggar:, ,

Spåra från din sida.

Kommentarer (2)

 • Avatar

  Cia

  |

  Tusen tack för du fixade undertexter till filmerna! ????❤️ Nu ser jag fram emot att titta på dem! ????

  Reply

  • Avatar

   Petra

   |

   Hej Cia,

   det har varit text på alla mina filmer. Problemet är att när man ”bäddar in” ett Youtubeklipp så kommer inte textningen igång automatiskt, utan den som vill se texten måste gå in och klicka igång den (så som jag beskrev i inlägget). Jag skriver det här eftersom jag kan tänka mig att du stöter på klipp som saknar text i många sammanhang. Ibland är de alltså textade, trots att det inte syns, och då går det att få fram texten genom att klicka på rätt ikon.

   🙂

   Reply

Lämna en kommentar