Fatta familjen

I höst har jag, tillsammans med psykolog Stina Hindström, spelat in fyra avsnitt av radioprogrammet Fatta familjen, som sänds i P4 Riks på söndagsmornarna. I programmet svarar vi på lyssnarnas frågor om konflikter och utmaningar i familjelivet. Här nedan länkar jag till de samtal som finns att lyssna på som poddar.

Hur får jag kontakt med min tonåring?
Hur får jag ordning hemma?
Hur når jag min tonåring?
Får jag lägga mig i min dotters klädsel på nätet?
Varför fastnar min son framför skärmen?
Kan min ångest smitta av sig på barnen?
När ett syskon har ADHD
Syskonen bråkar hos mig

Psykolog Stina Hindström, programledare Patti Hansén och jag.

För barnens bästa – från tjat och skärmbråk till samarbete

Mattias Ribbings och min föreläsningsturné under hösten blev mycket uppskattad och tom. utsåld på ett flertal orter! I vår föreläser vi på fyra orter: Göteborg, Malmö, Stockholm och Umeå. Läs mer och boka biljetter på www.barnens-basta.se

Facebook
Email
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sök på blogginlägg
Prenumerera på bloggen
via e-post

Antal aktiva prenumeranter: 9 731

Köp min bok!
Podd för föräldrar och pedagoger!
Populära inlägg: