Nya filmklipp!

I höstas spelade jag in ett gäng korta filmer för UR. Nu finns två av dem publicerade, en om syskonbråk och en om att sätta gränser. Det går att titta på dem här nedan, genom att klicka på bilderna på mig. Jag hoppas att ni gillar filmerna!

Taggar:, ,

Spåra från din sida.

Kommentarer (2)

 • Avatar

  Carina

  |

  Hej! Jag är teckenspråkstalande / döv förälder till tre barn mellan 11-15 år. Jag är intresserad av att titta på filmerna, men jag behöver ha textning för att hänga med vad du pratar om. Finns det ingen textning?

  Hälsningar
  C

  Reply

  • Avatar

   Petra

   |

   Hej! Nej, det verkar inte som att det finns någon textning. Klippen är inte mina, utan URs. Hör gärna av dig till dem med en uppmaning om att texta klippen! //Petra

   Reply

Lämna en kommentar