För barnens bästa – the movie

Över 6 000 personer har under det senaste halvåret sett och hört Mattias Ribbing och mig live. Tack alla ni som delat de här kvällarna med oss! Många har hört av sig och undrat om vi inte kan filma en föreställning så att de som inte kunde få barnvakt och de som bor på andra orter också kan se. Vi tog förslaget på allvar! Den 21 november, på Intiman i Stockholm, hade därför vi proffsiga Per Bifrost på plats för att filma. Resultatet finns nu tillgängligt på Vimeo. Kolla in trailern här:

Var köper jag filmen? Du köper den på Vimeos sida, här –>

Vilket alternativ skall jag välja? Om du är privatperson och skall se filmen hemma väljer du alternativet ”standard”, för 195 kr. Om du vill köpa filmen till din arbetsplats, förening eller annan typ av organisation väljer du det alternativ som stämmer bäst, beroende på hur många som skall se filmen. Filmen är lite mer än 2 timmar lång. (Den är alltså inte 6 timmar och 9 minuter som man kan få ett intryck av när man är på startsidan.)

Hur köper jag filmen? När du klickat på ”köp” ombeds du först skapa ett konto, därefter får du betala.

Hur många gånger kan jag se filmen? När du har betalat för filmen är den din för alltid och du kan se den hur många gånger du vill.

Lämna gärna feedback! När du har sett filmen får du gärna lämna en kommentar här på min sida eller på Vimeo och berätta vad du tyckte! Så här säger några av dem som sett oss live:

– Tack för en toppenbra föreläsning! Jag blev väldigt inspirerad att försöka bli en ännu bättre förälder :).
– Vi hade en toppenkväll igår med många nyttiga tankar och idéer med hem.
– Tack! Jag tycker att det här är något för alla föräldrar/blivande föräldrar och pedagoger – eller egentligen alla som har med barn att göra borde gå! Så skönt med konkreta tips. Och jag som endast var bekant med Petra och hennes bok tyckte även att Mattias del var mycket intressant och givande!”
– Tack för en jättebra föreläsning, mycket givande!
– Tack till er! Så bra! Rekommenderar starkt alla att läsa Petras bok, den är verkligen helt FANTASTISKT bra!! Mattias var också mycket inspirerande! Allt för barnens bästa!
– Så fantastiskt inspirerande och lärorikt. Även oerhört berörande <3. Petra och Mattias – perfekt kombo. Uppfylld! Mina varmaste rekommendationer till alla att gå och lyssna.
– De gav mig många saker att reflektera över. Återigen stort tack <3 <3 <3
– Tack för ett kanonbra evenemang!

Facebook
Email
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sök på blogginlägg
Prenumerera på bloggen
via e-post

Antal aktiva prenumeranter: 9 732

Köp min bok!
Podd för föräldrar och pedagoger!
Populära inlägg: