Ny sajt, ny podd och så Instagram

Ny sajt

Först och främst: Varmt välkommen till min nya sajt! Det var verkligen dags för en ansiktslyftning. Den gamla sidan har krånglat länge och såg heller inte direkt modern ut. Kanske, förhoppningsvis, har du saknat mina inlägg. Nu är jag på g igen! Inom kort kommer, bland annat, en artikel om att säga nej. Tips om hur du bäst skall uttrycka dig för att öka chansen att barnet reagerar med empati och förståelse utlovas! Alla mina tidigare artiklar finns förstås kvar på sidan. Du hittar dem under fliken ”Blogg”. Har du önskemål på ämnen du vill att jag skall skriva om? Lämna gärna en kommentar här nedan och berätta.

Ny podd

Känner du till att jag startat en podd? Jojomensan, så är det! Psykolog David Edfelt och jag insåg att vi hade en himla massa grejer vi ville snacka om och varför inte spela in samtalen och dela med oss av våra tankar och tyckanden? Vi bestämde oss för att göra just det. Podden heter Relatera mera och den finns, som man brukar säga, ”där poddar finns”. Tex hos Spotify, Acast och iTunes.

Hittills har vi släppt sex avsnitt:

1. Att sätta gränser
2. Hur hjälper jag mitt barn att våga?
3. Trots
4. Läxkonflikter
5. Hur lär jag mitt barn att ta ansvar?
6. Syskonbråk

När vi ändå är inne på lyssningstips: Har du hört radioprogrammet Fatta familjen? I programmet får inringande föräldrar rådgivning av bland andra Stina Hindström, Bo Hejlskov Elvén, Malin Bergström och mig. Programmet sänds i P4 Riks kl. 7 på söndagsmorgonar. Lite tidigt om du frågar mig, men det finns också på urplay och i alla poddappar.

Ses vi på Instagram?

Jag höll emot länge, orkade inte riktigt lära mig nytt, men nu har jag skaffat Instagram. Nästan 17 000 personer har hittills hittat mitt konto, @petrakrantz. Jag drömmer förstås om att bli en riktig ”Insta-profil”, så om du inte redan gör det får du gärna följa mig och förstås tipsa dina vänner också.

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
Email
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Sök på blogginlägg
Prenumerera på bloggen
via e-post

Antal aktiva prenumeranter: 10 121

Köp min bok!
Podd för föräldrar och pedagoger!
Populära inlägg: