Film för pedagoger

Fortbildning och reflektion för pedagoger

Den filmade föreläsningen, Med känsla för barns självkänsla, riktar sig till alla vuxna som har relationer med barn och unga. För pedagoger finns ett särskilt reflektionsmaterial framtaget. Materialet kan användas för enskild eller gemensam reflektion.

Pris

Priset är 120 kr/deltagare. Till det kommer en administrationsavgift på 700 kr/beställning.

Prisexempel 10 deltagare: (10 x 120) + 700 = 1900 kr

Moms är inkluderat i priset.

Så här beställer du filmen

Arbetar du inom förskola, skola och fritidshem och vill du beställa filmen till din verksamhet? Gör så här:

  1. Skicka ett mejl till [email protected]. I mejlet uppger du hur många personer som skall titta på filmen samt fakturaadress.
  2. Du får ett mejl från mig med ett lösenord som gäller för lika många personer som du uppgett i samband med beställningen. I samma mejl får du också reflektionsmaterialet samt en faktura i pdf-format. (Om fakturan skall skickas med vanlig post till en särskild adress är det ditt ansvar att skicka den vidare.)
  3. Personerna i gruppen kan sedan logga in på Vimeo och titta på filmen när det passar dem. Varje person har tillgång till filmen i 48 timmar från det att just den personen loggade in. (Alla måste alltså inte titta på filmen under samma 48-timmarsperiod.)

Vill du inte hyra filmen till en grupp, utan bara till dig själv? Det gör du här.

Om Petra Krantz Lindgren

Jag är fil dr. och beteendevetare och arbetar med utbildning för föräldrar och pedagoger när det gäller kommunikation och konflikthantering med barn och unga. Jag har skrivit boken Med känsla för barns självkänsla (Bonnier Fakta, 2014). Boken har sålt i nästan 100 000 ex i Sverige och översatts till sju språk, bla franska och koreanska. Jag är en av de återkommande experterna i radioprogrammet Fatta Familjen (UR) och har podden Relatera mera, tillsammans med psykolog David Edfelt.

Sök på blogginlägg
Prenumerera på bloggen
via e-post

Antal aktiva prenumeranter: 9 732

Köp min bok!
Podd för föräldrar och pedagoger!
Populära inlägg: