Trotsåldern? Så minskar du konflikter och utbrott (konkreta råd!)

Vad är trots egentligen? I en poddintervju hos Rulla Vagn resonerar jag kring det och berättar varför jag har svårt för ordet ”trots”. Jag ger konkreta tips på hur man kan minska antalet konflikter med sitt barn och svarar på frågor om hur man kan sätta gränser – utan att kränka, hota och muta – och hur man kan göra för att både barnet och föräldern skall bli vinnare i en konflikt. Jag tycker att det blev ett väldigt bra samtal, som jag tror och hoppas kan hjälpa dig som vill se mer samarbete och mindre motarbete i relationen mellan dig och ditt barn.

Lyssna här på Acast –>
Lyssna här på Itunes –>

 

Facebook
Email
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sök på blogginlägg
Prenumerera på bloggen
via e-post

Antal aktiva prenumeranter: 9 727

Köp min bok!
Podd för föräldrar och pedagoger!
Populära inlägg: