Sagt om kursen och kursledaren

Sagt om kursen

– Kursen har givit nya verktyg och insikter. ”Aha-upplevelser” och nya vägar att ta till när man kört fast hemma. En mer harmonisk familj nu! Blivit mer medveten om konsekvenser av mitt handlande.

Kursen har hjälpt mig att förstå varför mina barn gör som dom gör och hur jag kan hjälpa dem.

– Jag har fått handfasta råd och verktyg att använda i vardagen och en ökad insikt i hur kommunikationen kan förändras, förbättras, fördjupas mellan föräldrar och barn. Känns spännande!

– Jag har fått ett mer avslappnat förhållande till mina barn. Jag har också fått förståelse för barnen och på så vis fått en mer harmonisk familj.

– Jag har lärt mig att stanna upp, våga vänta och våga lyssna på vad barnen faktiskt säger – och möta det.

– Jag har lärt mig att tänka innan och vara steget före.

– Jag har fått flera verktyg som jag använder mig av, fått insikt om nya saker, aha-upplevelser. Jobbar mer med min egen självkänsla! Idag känner jag större glädje av min fantastiska familj!

– Kursen har hjälpt mig att hitta ett rakare och mer respektfullt förhållningssätt till mina barn!

– Jag önskar att alla föräldrar fick gå den här spännande och givande kursen!


Sagt om kursledaren

– Petra är mycket lyhörd. Inte kommit med snabba svar och lösningar, utan nystat problemen ur en, vilket fått en att tänka till själv – bra!! Bra upplägg och proffsigt framfört.

– Petra är bra, tydlig och kompetent! Bra att hon delar med sig av egna erfarenheter. Inger en känsla av ”nu kör vi”.

– Hon var väldigt spontan och lyhörd. Gav många bra exempel från sin egen familj och erfarenheter hon haft med sina barn. Hon är skicklig helt enkelt.

– Jag tycker Petra har gjort ett mycket bra jobb som ledare. Engagerad, entusiastisk och pedagogisk. Hon har hållit ett högt men bra tempo.

– Petra har givit alla gruppdeltagare tid och har ett engagemang för alla i gruppen. Allas frågor/bekymmer/tankar har varit viktiga.

– Petra är mycket kompetent och engagerad! Personlig och ärlig!

– Petra har mycket gedigna kunskaper inom området. Det känns ärligt och naturligt, dvs. sättet på vilket budskapet förs fram.

– Engagerad, motiverad, öppen, förtroendeingivande och kompetent!

Sök på blogginlägg
Prenumerera på bloggen
via e-post

Antal aktiva prenumeranter: 9 732

Köp min bok!
Podd för föräldrar och pedagoger!
Populära inlägg: