Aktuella föreläsningar

De flesta föreläsningar och kurser jag håller är för slutna grupper (föräldrar på förskolor, skolor osv). Hör gärna av dig med offertförfrågan om du vill att jag skall föreläsa i din förskola/skola/kommun/kyrka!

Du kan läsa mer om innehållet i de föreläsningar jag erbjuder här –>

Öppna föreläsningar

Härryda, 9 november kl. 18-20: Med känsla för barns självkänsla –>

BARN SOM UTMANAR är en heldagskonferens som fokuserar på hur vi i förskola, skola och fritidshem kan bemöta problemskapande beteende.

Övriga föreläsare: Bo Hejlskov Elvén, Annelie Karlsson, Gustav Sundh

Datum: Göteborg 1 september, Stockholm 7 september, Linköping 3 oktober, Örebro 17 oktober, Härnösand (och digitalt) 24 oktober.

Läs mer här –>

Därför ber jag dig att inte ta med din bebis/ditt barn till föreläsningen -->

Kan jag ta med mitt barn/min bebis till föreläsningen?

 

Jag är mån om att ge mina åhörare mer än bara information. Jag vill förmedla en känslomässig upplevelse. Därför arbetar jag mycket med mitt eget kroppsspråk, tonfall och ansiktsuttryck när jag står på scenen. Jag använder också taltempo och pauser för att förstärka mitt budskap. De som varit på en föreläsning med mig uttrycker sig ofta uppskattande om känslan av ”närvaro” i lokalen och de snabba växlingarna mellan att skratta och att vilja gråta en skvätt.

Eftersom jag är mån om den här stämningen och kvaliteten på mina föreläsningar ber jag dig som åhörare att inte ta med ditt barn eller din bebis. Jag har all förståelse för att det kan vara svårt att ordna med barnvakt, och eftersom min målgrupp är föräldrar blir det naturligt att vilja ta med sig barnet för att kunna lyssna på föreläsningen. Efter ett par år med detta upplägg, har jag och arrangörerna dock kommit till slutsatsen att detta inte blir bra. Barnen gör, av högst förståeliga skäl, ljud ifrån sig, och även om föräldern sitter längst bak och ta ut sitt barn vid gråt eller ljud, blir det ofta störande, eftersom det blir spring i dörrarna och ljud från rummet bredvid.

Sök på blogginlägg
Prenumerera på bloggen
via e-post

Antal aktiva prenumeranter: 9 639

Köp min bok!
Podd för föräldrar och pedagoger!
Populära inlägg: