Poddavsnitt om trots

Förra veckan var jag med i podden Rulla vagn och svarade på lyssnarfrågor om ”trots” (jag skriver det inom citattecken eftersom det är ett ord som jag ogillar), självständighetslängtande barn, föräldrars oro och frustration. Jag tycker att det blev ett väldigt bra avsnitt, där jag fick gott om tid och möjlighet att utveckla mina svar och tankar.

Länk till avsnittet hos Acast –>
Länk till avsnittet hos iTunes –>

Har du sett att min bok, Med känsla för barns självkänsla, nu finns som kortversion i ljudbok och e-bok? Den heter Barns självkänsla, den korta versionen och den finns på alla vanliga ställen (tex Adlibris, Bokus, Storytel). Just nu går det också att lyssna på den gratis hos bookbeat.se. (Gör så här: Gå in på www.bookbeat.se, registrera ett konto och ange koden petrakrantzlindgren så får du 1 månads lyssning utan kostnad.)

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
Email
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Sök på blogginlägg
Prenumerera på bloggen
via e-post

Antal aktiva prenumeranter: 10 171

Köp min bok!
Podd för föräldrar och pedagoger!
Populära inlägg: